Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی حیدری عصر شنبه در جلسه سامان دهی محله اسماعیل آباد در تالار امام رضا (ع) فرمانداری قم، طی سخنانی با اشاره به عزم راسخ مسئولان استان برای حل معضل‌های محله اسماعیل آباد اظهار داشت: حدود یکهزار تَن در این محله سکونت دارند و نزدیک به ۱۵۰ خانواده نیز به شکل نامناسبی مستقر هستند، که همه ظرفیت‌ها برای حل مشکل‌های آنها باید مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با بیان اینکه فرمانداری قم مکلف است موضوع ساماندهی محله مذکور را تا حصول نتیجه پیش ببرد گفت: خوشبختانه با هماهنگی‌هایی که بین مسئولان اجرایی و مدیریت شهری شکل می‌گیرد، شاهد تعارض یا تضاد در تصمیم گیری‌ها نیستیم.

وی افزود: ما معتقدیم عده‌ای از هموطنانمان و تعدادی از اتباع به هر دلیلی در این محله استقرار پیدا کردند و اراضی که استفاده می‌کنند نیز بعضا استیجاری، تصرفی و ملکی است.

حیدری اضافه کرد: حدود ۳۵ پلاک ثبتی در این محله به صورت ملکی و مابقی استیجاری و تعدادی هم تصرفی می‌باشد.

فرماندار قم در ادامه با یادآوری اینکه جمعیت ساکن محله مذکور  هموطنان و اتباع خارجی تشکیل می‌دهند، گفت: اصول بهداشتی و فنی و شهرسازی در ساخت و ساز واحدهای مسکونی این محله رعایت نشده و یک سری ساختمان بدون رعایت هیچ‌گونه اصول و مقرراتی ساخته شده است.

وی تصریح کرد: حتی اگر این ساختمان‌ها ملکی و دارای مالک‌ نیز باشد ساخت‌وسازها خلاف مقررات است و همه روی این موضوع اتفاق نظر دارند.

وی ادامه داد: ما به عنوان مسئولان شهر مکلف هستیم به این مساله رسیدگی کنیم، چرا که اگر کوچکترین زلزله، طوفان و یا حوادث طبیعی رخ دهد، ساکنان به سختی صدمه‌ می‌بییند و عموما آسیب پذیر است.

فرماندار قم در ادامه یادآور شد: در موضوع ساماندهی محله حلبی‌آباد با موفقیت و خیلی حساب شده و دقیق کار را انجام دادیم، نتیجه هماهنگی و اتحاد و یگانگی در کار به انجام رسید.

حیدری با بیان اینکه هم اکنون به برنامه عملیاتی رسیدیم گفت: اگر کاربری زمین این محله را می‌خواهیم، باید از نو بسازیم، چون ساختمان‌های موجود قابلیت اسکان ندارند.

وی ادامه داد: کاربری این محله، کاربری فضای سبز است، باید با یک روش‌های بسیار مناسب و بدون تنش در اختیار شهرداری قرار بگیرد.

فرماندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شهرداری منطقه موظف است در محله اسماعیل آباد به هیچ وجه اجازه ساخت و ساز و تعمیر و نوسازی را ندهد تصریح کرد: دستگاه‌های خدمات رسان از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران، بهزیستی و کمیته امداد باید به تعیین تکلیف و انتقال هشت خانوار تحت پوشش خود که در این محله سکونت دارند، اقدام کنند.

وی تاکید کرد: کارهایی که در این محله انجام می‌دهیم تماما مددکاری اجتماعی و محرومیت زدایی است.

وی افزود: به شرطی به این خانوارها خدمات داده می‌شود که در مکان دیگری سکونت اختیار کنند، و دستگاه‌های مربوطه نیز باید اگر مبلغی برای رهن و اجاره نیاز است، به خانواده‌ها پرداخت کرده و اگر هم لازم باشد از استان برای این موضوع کمک می‌گیریم. 

فرماندار قم خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت محله اسماعیل آباد تا اطلاع ثانوی هرگونه ساخت و ساز، نقل و انتقال و خرید و فروش ملک ممنوع است.

وی بیان داشت: با توجه به مصوبه‌های این جلسه، شهرداری مطابق دستور دادستانی از هرگونه ساخت‌وساز، تعمیر، بهسازی‌ونوسازی جلوگیری می‌کند و دستگاه‌های حمایتی نظیر کمیته امداد امام، بهزیستی و بنیاد شهید نیز موظف می‌شوند که افراد وابسته به این اقشار را با خرید، رهن، اجاره و یا با راهنمایی انتقال دهند.

محله اسماعیل‌آباد از حدود دهه ۷۰ تشکیل شده و پس از سال ۱۳۸۶ با الصاق منطقه جمکران به شهر قم، جزو محدوده این شهر شده و در حال حاضر این محله در محدوده شهر قم و کنار ریل راه‌آهن قرار دارد، اما ساخت‌وسازهای آن خارج از قانون، انجام شده‌ است.

برچسب‌ها مناطق محروم قم طرح های عمرانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم قم طرح های عمرانی مناطق محروم قم طرح های عمرانی محله اسماعیل آباد فرماندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۸۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛فرماندار بویین میاندشت با اشاره به اینکه پوشش اینترنت وتلفن همراه در روستا‌های حاشیه محور‌های مواصلاتی شهرستان بویژه روستا‌هایی درنواحی کوهستانی قرار گرفته بودند نامطلوب بود گفت:در راستای حل مشکل و پاسخ به مطالبه دوساله مردم، پیگیری مشکل در دستور کار قرار گرفت وخوشبختانه در بسیاری از روستا‌ها با ساخت ایستگاه مخابراتی معضل برطرف شد.
رضاعلی معصومی افزود:ایستگاه مخابراتی احمد آباد –جوزار یکی از مهمترین ایستگاه‌های مخابراتی است که در مرتفع‌ترین نقطه ازگردنه احمدآباد (واقع در مسیر بویین میاندشت به خوانسار) در حال ساخت می‌باشدکه با راه اندازی آن پوشش تلفن همراه و اینترنت برای روستا‌هایی که در نقاط ناهموار و کوهستانی واقع شده اند، مطلوب‌تر خواهد شد.
وی با بیان اینکه این ایستگاه از شهرستان‌های گلپایگان، خوانسار، فریدن وبویین میاندشت سیگنال دریافت می‌کنداضافه کرد:با توجه به اینکه ساخت مسیر دسترسی ایستگاه بسیارسخت و طولانی است، میزان هزینه ساخت ایستگاه بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین
  • ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی